top of page

Sere Juliana de la Juliana Greenhouses Danemarca

JUBII  .  COMPACT   .   PREMIUM   .   GARTNER   .   VERANDA   .   ORANGERI   .   OASE   .   GRAND OASE   .   URBAN

Indiferent de modul în care alegeti să vă folosiți sera, o seră Juliana vă poate ajuta să creați decorul optim pentru dvs. Puteți alege să vă folosiți sera Juliana pentru a experimenta cultivarea plantelor, ierburilor și legumelor dvs., creând în același timp oaza perfectă în care să vă relaxați. Într-o seră cu spațiu pentru contemplare, vă puteți permite să vă deconectați complet, indiferent dacă este citind o carte sau prin transplantarea, udarea și creșterea soiurilor preferate.

În ultimii ani, serele Juliana au devenit din ce în ce mai prezente în grădinile europenilor, fie din motivul că oamenii simt nevoia să se relaxeze mai mult sau au devenit mai conștienți beneficiile cultivării propriilor legume și plantele. Doar că la Juliana Greenhouses am simțit că cererea pentru produsele noastre de top este în continuă creștere, devenind cel mai mare producător european de sere pentru clienți particulari.

STICLĂ VS POLICARBONAT PENTRU SERĂ

Atunci când alegi tipul de geam pentru sera ta, există două opțiuni de bază: sticlă transparentă sau foi de policarbonat semitransparent. Un beneficiu al policarbonatului este efectul de izolare termică creat de canalele de aer din foi, care protejează împotriva înghețului la începutul și la sfârșitul sezonului.

De asemenea, policarbonatul difuzează lumina, ceea ce reduce nevoia de umbrire. Majoritatea modelelor Juliana sunt disponibile cu foi de policarbonat de 10 mm.

În zilele noastre, sticla este de departe cea mai utilizată soluție pentru ferestrele noastre, în primul rând din motive estetice. Sticla este disponibilă fie ca sticlă pentru horticultură în mod tradiţional, fie ca sticlă securizată, mult mai rezistentă decât sticla obișnuită. De asemenea, la impact, sticla securizată se sparge în bucăți mici, în timp ce sticla obișnuită se sparge în cioburi mari, cu un risc mai mare de a se tăia. Puteți viziona aici un film cu prezentarea avantajelor sticlei securizate.

CONSTRUIȚI ÎNTOTDEAUNA PE O FUNDAȚIE SOLIDĂ - un accesoriu important și adecvat

Este important să amplasezi sera pe o bază puternică, stabilă, ferm ancorată în pământ. 

Îți recomandăm întotdeauna să cumperi o fundație Juliana originală, care este compusă din cadre din oțel zincat cu o înălțime de 12cm pre-tăiate la dimensiune. Astfel mai adaugi cei 12 cm la înălțimea totală a serei și ești sigur că totul se va potrivi perfect.

 

Alegeți accesoriile potrivite serei dumneavoastră din gama noastră: 

bottom of page