top of page

Despre noi

SereCodlea.ro este povestea unor transformări și adaptări continue la realitățile pieței românești din ultimii 30 de ani. 

Pentru români, Codlea înseamnă Orașul Florilor de odinioară, de la vestitele sere și florării din Țara Bârsei de lângă Brașov . Încă de la mijlocul secolului 19 grădinarii sași din Codlea cultivau cele mai minunate flori în serele îngropate în pământ la poalele muntelui Măgura Codlei. 

Acum, aici pe platforma online SereCodlea.ro, îmbinând tradiția de la Codlea și noile tendințe în domeniu, se dezvoltă un loc de întâlnire virtual cu cele mai minunate produse din domeniul grădinii.

Noul (re)start pornește în vara 2022 cu superbele sere rezidențiale Juliana, pe care le comercializăm în exclusivitate deja de peste 17 ani în România, dar veți vedea, nu ne oprim aici. Noi game de produse vor apărea în aceste pagini, iar producția locală în domeniul grădinăritului își va găsi aici un binemeritat loc, bineînțeles, cu sprijinul dvs., al clienților noștri. 

”Vă salut,

Eu sunt Erwin Albu din Codlea, fondatorul platformei SereCodlea.ro și inițiatorul experimentului Autoservirea din gospodărie pentru oameni cinstiți(clic aici).

Scrieți-mi cu încredere la contact@serecodlea.ro ce produse de calitate, internaționale sau regionale, vă doriți să (re)găsiți pe piața românească și ce idei inovative aveți pentru a sprijini revigorarea producției horticole locale. Noi, Echipa SereCodlea.ro, lucrăm deja la proiecte prin care să sprijinim producătorii locali din Țara Bârsei și dragostea pentru grădinărit.

Urmăriți paginile blogului nostru pentru noutăți.

 

Cu respect și încredere,

Al dvs.,

Erwin Albu”

bottom of page