top of page
DE CE O SERĂ JULIANA?
Cu o seră Juliana beneficiați de un design danez pentru condiții meteorologice scandinave, produsă în Danemarca.
Calitate
 
O seră de la Juliana se bazează pe principiile designului danez: simplitate, estetică și funcționalitate. Serele sunt proiectate pentru condițiile meteorologice scandinave, iar construcția cu profiluri puternice face ca serele să fie stabile și funcționale, dar și frumoase la privit. O seră Juliana este un cadru estetic, cu atenție la detalii. 

Cu funcțiile companiei reunite în Odense, există o distanță scurtă de la dezvoltarea produsului până la producție și vânzări, ceea ce înseamnă că răspunsul din partea comercianților cu amănuntul și a utilizatorilor finali poate duce rapid la o ajustare a producției și a stocurilor.

 

Garanție de 12 ani

 

Juliana are aproape 60 de ani de experiență și, de-a lungul anilor, a proiectat, fabricat și dezvoltat în continuare la fabrica din Odense Danemarca. Serele Juliana sunt proiectate și fabricate pentru a rezista mulți ani. Experiența de mulți ani înseamnă că oferim cu încredere o garanție de 12 ani pentru serele noastre. Citiți declarația de garanție aici:

Modelele noastre de sere sunt fabricate de obicei pentru mulți ani și putem livra piese de schimb pentru majoritatea modelelor de sere. Dacă aveți nevoie de o piesă de schimb pentru sera dumneavoastră, o puteți comanda direct în magazinul nostru online sau prin intermediul serviciului nostru de asistență pentru clienți.

Made-in-Denmark


Serele Juliana sunt fabricate în Danemarca, ceea ce înseamnă că sunt livrate direct de la fabrica noastră din Odense, unde sunt fabricate și ambalate de angajații noștri experimentați și de utilajele de producție moderne.

 

Suntem mândri că atât de mulți angajați lucrează în companie de mai mulți ani, iar noi sărbătorim adesea jubileele de 10, 20 și 30 de ani. Acest lucru asigură o stabilitate valoroasă și un personal cu experiență și specializare înaltă.

 

În timpul producției, bazele din oțel pentru sere sunt laminate și tăiate la dimensiune, iar profilele din aluminiu sunt tăiate sau prelucrate CNC la formele și dimensiuni specifice.

 

Fabricarea unei sere necesită precizie și, într-o anumită măsură, manipulare manuală și ambalare. Acolo unde este posibil, automatizăm și investim în utilaje și roboți de ambalare, iar aceasta este o investiție necesară pentru a ne asigura că producția și angajații rămân în Danemarca.

Din 1963

 

Juliana Greenhouse a fost înființată în Odense în 1963 de către Mogens A. Stærmose. Acesta a devenit punctul de plecare pentru ca Juliana să devină unul dintre cei mai importanți producători de sere pentru consumatorii privați. În prezent, compania este condusă de a treia generație, iar sediul central și producția se află în Odense, iar filialele în Anglia și Germania.

 

Activitățile companiei includ proiectarea, dezvoltarea de produse, producția, marketingul și vânzarea de sere și cutii poștale, a mărcilor de sere Halls, Juliana și Gabriel Ash și a mărcii de cutii poștale Allux.

 

Produsele sunt vândute prin intermediul centrelor de bricolaj, al comercianților cu amănuntul independenți, al centrelor de grădinărit și al showroom-urilor. Juliana are 165 de angajați în Danemarca, Anglia și Germania.

bottom of page