top of page
Gama FINNHAUS - case excepționale pentru grădină din lemn nordic, metal și wpc.
”Noi aducem vacanța în grădină!”

Case de grădină confortabile și durabile din lemn 

finnhaus-wolff-garten-haeuser-sortiment-gardenoffice-carina-5842.webp

Casele noastre de grădină din lemn sunt produse în nordul îndepărtat al Europei la un standard de calitate și tehnic înalt. Sunt fabricate din lemn masiv de molid nordic, care este deosebit de dur și foarte durabil datorită inelelor sale anuale foarte înguste. 

Căsuțele de grădină din lemn de înaltă calitate de la Finnhaus Wolff se potrivesc armonios în grădina dumneavoastră. Pentru că se potrivesc perfect: copaci, flori, gazon, cântecul păsărilor și, în mijlocul tuturor, aceste case. Senzația de bine începe de la prima vedere. Și nu o vei uita niciodată cu căsuțele noastre de grădină din lemn. Știm asta din anii plini de experiență.

Fie că este tratat cu culoare sau natural: lemnul de molid nordic al caselor noastre de grădină din lemn este deosebit de durabil. Din cauza iernilor lungi și a verilor scurte, crește încet. Acest lucru creează inele anuale strânse și lemn frumos și durabil - de care beneficiați în grădină! Pentru că casele de grădină din lemn masiv de la Finnhaus Wolff durează foarte mult timp.

Prin platforma SereCodlea.ro găsim în exclusivitate aceste minunate produse în România. 

bottom of page