top of page

Allux – design Danez ce te întâmpină cu stil! 

Cutiile poștale Allux se caracterizează prin design danez, materiale durabile, estetică și funcționalitate.
Allux_post_17.jpg
Căsuțele poștale și sistemele de căsuțe poștale Allux sunt o divizie a companiei Juliana, care este bine cunoscută pentru serele, verandele, pavilioanele și alte produse de grădinărit. Juliana este o companie cu capital danez, înființată în 1963. Cu vânzări în peste 30 de țări, este acum cel mai mare și mai modern producător de sere din Europa.
Bjørn

Design by Christian Bjørn în colaborare cu Allux.

Grundform

Design by Michael Stabell și Bent Ulrik Jensen.

Holscher

Design by Holscher Design

Sisteme de cutii poștale

Soluția supremă pentru nevoile dumneavoastră poștale. Sistemele noastre de cutii poștale elegante și durabile sunt concepute pentru a organiza livrarea corespondenței într-un mod flexibil, fie că este vorba de un complex de apartamente, de o zonă de case sau de o companie.

 

Alegeți, dintre diversele modele și dimensiuni, varianta care se potrivește esteticii și nevoilor dvs.

Cutii poștale care aruncă lumină în întuneric
În colaborare cu designerul Christian Bjørn, Allux a creat o nouă gamă de cutii poștale cu o lumină LED integrată, care se aprinde cu ajutorul unui senzor de mișcare.Cutiile poștale sunt de obicei amplasate în zone întunecate, departe de lumina din casă, așa că o lumină este de mare ajutor atunci când se colectează coletele și poșta după lăsarea întunericului.

Primiți coletele cu stil
Cutie poștală pentru colete cu design curat și frumos, care poate primi volume mari de corespondență și colete mari. O supraînălțare creează forma caracteristică, care vă protejează conținutul de ploaie și zăpadă. Ușa este dotată cu o încuietoare Ruko, iar cutia poștală are o încuietoare ascunsă care blochează clapeta. Coletele sunt ușor de recuperat din cutia mare și spațioasă. Allux Grundform, cu un design atemporal, este confecționată din oțel galvanizat acoperit cu pulbere și este prevăzută cu plăcuțe de culoare/denumire schimbabile.

Goliți cutia poștală din spate
Cutie poștală pentru colete tradițională, mare și spațioasă, cu închidere "soft close", fabricată din oțel galvanizat acoperit cu pulbere, disponibilă într-o gamă de culori și echipată cu o încuietoare Ruko. Modelul este disponibil și cu recuperare prin spate, o soluție practică și utilă atunci când este amplasată într-un perete, gard viu sau altele asemenea.

bottom of page