top of page

Gard viu natural instant

Gard viu instant Thuja-occidentalis-Brabant-200cm - 1.jpg
Iedera Hedera Gard Viu Instant SereCodlea.ro.jpg
Gard viu instant Prunus-laurocerasus-Genolia-200cm - 1.jpg

Cât vă costă să construiți un gard din lemn, plasă de sârmă sau beton?

Câți ani durează până crește un gard viu din puieți?

Ați vrea să aveți un gard natural gata de admirat chiar din ziua livrării?

Acum aveți soluția gardului viu instant de la SereCodlea.ro !

Module de 1 m lățime și până la 2 m înălțime, în cartoane speciale direct de la producător, ușor de plantat cu tot cu carton, vă asigură intimitatea dorită din prima zi. Totul fără bătăi de cap!

Tuia, laur englezesc sau iederă? Comandați ușor prin webshop. 

header_webshop.png

Plante. Gard viu.

 

Plante perene ideale pentru grădină și gard viu de la SereCodlea.ro !

Din 15 septembrie puteți comanda simplu prin webshopul nostru, cu livrare în toată România, plante perene de calitate pentru proiectul dvs. de amenajare. 

Pentru oferte personalizate, dacă sunteți în căutarea unui anumit produs ce nu se află în oferta noastră curentă pe webshop, vă rugăm să ne transmiteți o solicitare la contact@serecodlea.ro

IMPORTANT: Comanda minimă 2.000 de lei* pentru fiecare grupă de plante**!

*De ce comanda minimă de 2.000 de lei?

Iată explicația: Pentru a vă putea servi cât mai bine!

**Ce înseamnă grupă de plante? 
Răspuns: Plantele noastre sunt grupate în 4 grupe (P1,P2,P3,P4), provenind din 4 puncte logistice diferite, fiecare grupă de plante necesitând o organizare separată. Pentru eficiența costurilor și a logisticii, suma minimă per comandă trebuie să fie minim 2000 de lei. 

Și în domeniul floriculturii este nevoie de o eficientizare maximă a costurilor și a proceselor logistice. Dorim să acordăm atenția adecvată fiecărei comenzi, oferind în același timp calitate, cele mai bune servicii și prețurile corecte. 

Pentru comenzi mai mici, vă rugăm să sprijiniți și să vă adresați florăriilor și magazinelor de specialitate din proximitatea dvs., care au capacitatea și organizarea de a deservi vânzarea la bucată.

Pentru moment, în actualele condiții economice precum și în baza solicitărilor venite din partea clienților, SereCodlea.ro vă stă la dispoziție pentru proiectele dvs. de anvergură medie sau mare, care necesită cantități mai mari de plante, respectiv onorarea unor cerințe speciale (plante de mărimi mari, soiuri speciale, etc.).

În viitor, în funcție de evoluția și cerințele pieței, SereCodlea.ro va lua în considerare revenirea la vânzări ”la bucată”, tip florărie și gardencenter. 

bottom of page