top of page
GARANȚIE DE 12 ANI
 

Juliana Drivhuse A/S este o companie daneză cu capital privat, înființată în 1963. La Juliana Drivhuse, proiectăm, dezvoltăm și producem serele noastre pe baza principiilor de simplitate, estetică, funcționalitate și calitate. Oferim diferite mărci de sere care conțin fiecare produse cu design și funcționalități unice, a căror trăsătura comună este o corelație bună între calitate și preț.
Toate produsele sunt proiectate și fabricate pentru a rezista mulți ani și formează cadrul perfect pentru oameni și viața bună, fie că este vorba în primul rând de cultivarea plantelor sau ca o oază de plăcere în grădină.

De aceea, suntem dispuși să oferim o garanție de 12 ani. Puteți citi declarația de garanție mai jos:

Felicitări pentru alegerea unei sere Juliana Greenhouse!

Juliana Group este unul dintre cei mai importanți producători de sere, bazat pe principiile daneze de design, simplitate, estetică și funcționalitate. Designul cu profiluri rezistente face ca serele să fie robuste și practice, dar în același timp să arate frumos. O seră Juliana este un cadru estetic, cu atenție la detalii. Juliana Group are o experiență de peste 50 de ani în domeniul serelor. În toți acești ani, serele au fost proiectate, produse și dezvoltate la fabrica daneză de la periferia orașului Odense. De-a lungul anilor, Juliana a achiziționat alți producători, diversificându-se în diferite categorii și mărci de sere.

 

Declarație de garanție - Garanție de 12 ani

Garanția se aplică produselor din cele două game de mărci, Juliana și Halls, cu condiția ca sera să fie instalată în conformitate și cu respectarea cerințelor din instrucțiunile de montaj și să fie întreținută conform instrucțiunilor. Întreținerea generală a serei, cum ar fi curățarea, lubrifierea și strângerea piulițelor/șuruburilor, trebuie să fie efectuată periodic, deoarece aceasta poate afecta calitatea structurală a serei și rezistența acesteia la impactul vântului și al zăpezii.

 

Vă rugăm să rețineți că garanția de mai sus NU acoperă:

Deteriorările și problemele funcționale cauzate de lipsa sau de o lubrifiere și întreținere necorespunzătoare.
Pentru serele vopsite, se aplică o garanție de doi ani pentru vopsea. Cu toate acestea, orice exfoliere a vopselei de pe profile care poate fi legată de vopsirea inadecvată este acoperită de garanția de 12 ani.
Culoarea pieselor de schimb poate varia ușor. Vă rugăm să rețineți că pot exista mici urme pe profile rezultate din suspendarea profilelor în timpul procesului de vopsire. Acest lucru nu dă naștere la nicio pretenție în cadrul garanției.
Sticla, policarbonatul, acoperirile de sticlă, transportul, asamblarea, depozitarea necorespunzătoare a pieselor furnizate.
Produsele afectate de influențe externe, cum ar fi: alte elemente de construcție, impact climatic, vandalism, forță majoră sau alți factori externi.
Nu uitați, de exemplu, să îndepărtați în permanență zăpada de pe acoperiș pentru a evita o eventuală rupere din cauza greutății excesive și să asigurați structura în timpul furtunilor.

Nu uitati să închideți ferestrele și ușile și să le asigurați in timpul iernii, atunci când nu folosiți sera și când condițiile climaterice o impun.
Piesele de uzură (cum ar fi mânerele, roțile, șinele de alunecare, cilindrii și dispozitivele de blocare). Înlocuirea pieselor de uzură trebuie să fie prevăzută proporțional cu utilizarea, aplicarea și funcționarea zilnică.
Accesoriile.
Garanția este, de asemenea, anulată dacă defectul produsului este cauzat de utilizarea necorespunzătoare/neadecvată a pieselor din structură.


Vă rugăm să rețineți că o seră este o structură cu un singur strat și nu este 100% etanșă. În funcție de condițiile meteorologice, pot apărea scurgeri la ferestrele de pe acoperiș, la uși și la îmbinările de pe creastă/în colț. Vă încurajăm să țineți cont de acest lucru atunci când vă stilizați și vă mobilați sera. Vă recomandăm să anunțați compania de asigurări că ați achiziționat o seră și să vă asigurați sera.. În cazul unor daune cauzate de intemperii, contactați compania de asigurări cât mai curând posibil.

Piese de schimb
 

Serele noastre sunt produse de obicei pentru mulți ani și, prin urmare, suntem capabili să livrăm piese de schimb pentru majoritatea modelelor de sere pe care le-am produs de-a lungul timpului.

Dacă aveți nevoie de o piesă de schimb pentru sera dvs., trimiteți o cerere aici  și vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Conformitate
 

Toate serele noastre sunt construite în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Cu toate acestea, în cazul în care întâmpinați probleme, vă rugăm să vă adresați dealerului dumneavoastră sau să depuneți o reclamație aici.

bottom of page