top of page

Sere HALLS de la Juliana Greenhouses Danemarca

POPULAR     .     UNIVERSAL   .     MAGNUM     .     ALTAN     .     ATRIUM     .     GARDEN ROOM    
QUBE     .     QUBE+    .     QUBE model de
perete   .  QUBE Square

Gama de sere Halls este perfectă pentru orice iubitor de grădină. Cu varietatea sa de detalii de înaltă calitate, acest brand este deosebit de robust pentru fiecare tip de grădină. Indiferent dacă sunteți începător sau profesionist, serele Halls se remarcă prin ventilație optimă, instrucțiuni ușoare de asamblare și spațiu suficient pentru cultivarea legumelor.


Chiar dacă aveți doar o terasă mică (o seră montată pe perete este, prin designul ei, exact obiectul care economisește spațiu), vă garantăm că veți găsi ceva potrivit nevoilor dvs. în gama noastră. Daca aveți putin mai mult spatiu in gradina dvs. sau daca vreți sa cresteți si să cultivați o varietate de legume si ierburi, atunci s-ar putea sa aveți nevoie de o varianta care sa ofere mult spatiu de desfășurare, precum modelul nostru Halls Magnum.

Istoria brandului englez Halls

Istoria serelor Halls datează din 1936, când marca englezească Halls, ca primă companie din lume, a început să producă sere pentru consumatorul privat, care erau realizate din aluminiu fără alte nevoi de întreținere. Criteriile au fost desigur – și sunt și astăzi – că  acestea erau de înaltă calitate, ușor de asamblat, astfel încât orice proprietar de seră să o poată asambla acasă și să se bucure rapid de ea.

Cultivând esența vechii tradiții englezești de grădinărit, marca Halls oferă o gamă largă de sere într-o paletă de serii, game de preț și dimensiuni diferite. De aceea există sere atât pentru grădinarul începător, cât și pentru pasionatul de grădină. La SereCodlea.ro veți găsi toate seriile popularului brand englezesc Halls, care astăzi face parte din grupul danez Juliana. Halls este un renume internațional și popularitatea sa crește an de an.

 

Mai multe serii populare sub marca Halls

După cum am menționat mai devreme, avem mai multe linii diferite de produse Halls în magazinul nostru SereCodlea.ro . În general, serele pot fi împărțite în două categorii -  sere tradiționale și sere  Qube. Modelele noastre Qube sunt o serie nou dezvoltată și sunt fabricate în Danemarca. Scopul seriei Qube a fost de a crea un design modern și simplu, care, în același timp, are o serie de funcții unice. Halls Traditional este esența vechii și faimoase tradiții de grădină englezească. Modelele au fost replicate de nenumărate ori și nu fără motiv, deoarece serele tradiționale Halls sunt de o calitate excelentă la prețuri competitive, oferindu-vă un raport calitate-preț excelent.

STICLĂ VS POLICARBONAT PENTRU SERĂ

Atunci când alegi tipul de geam pentru sera ta, există două opțiuni de bază: sticlă transparentă sau foi de policarbonat semitransparent. Un beneficiu al policarbonatului este efectul de izolare termică creat de canalele de aer din foi, care protejează împotriva înghețului la începutul și la sfârșitul sezonului.

De asemenea, policarbonatul difuzează lumina, ceea ce reduce nevoia de umbrire. Majoritatea modelelor Juliana sunt disponibile cu foi de policarbonat de 10 mm. În zilele noastre, sticla este de departe cea mai utilizată soluție pentru ferestrele noastre, în primul rând din motive estetice. Sticla este disponibilă fie ca sticlă pentru horticultură în mod tradiţional, fie ca sticlă securizată, mult mai rezistentă decât sticla obișnuită. De asemenea, la impact, sticla securizată se sparge în bucăți mici, în timp ce sticla obișnuită se sparge în cioburi mari, cu un risc mai mare de a se tăia. Puteți viziona aici un film cu prezentarea avantajelor sticlei securizate.

CONSTRUIȚI ÎNTOTDEAUNA PE O FUNDAȚIE SOLIDĂ - un accesoriu important și adecvat

Este important să amplasezi sera pe o bază puternică, stabilă, ferm ancorată în pământ. 

Îți recomandăm întotdeauna să cumperi o fundație Juliana originală, construită din profile din oțel zincat cu o înălțime de 12 cm pre-tăiate precis. Astfel mai adaugi cei 12 cm la înălțimea totală a serei și ești sigur că totul se va potrivi perfect. 

 

Alegeți accesoriile potrivite serei dumneavoastră din gama noastră: 

bottom of page