top of page
anunt.jpg
header_webshop.png

Plante. Gard viu.

 

Plante perene ideale pentru grădină și gard viu de la SereCodlea.ro !

Din 15 septembrie puteți comanda simplu prin webshopul nostru, cu livrare în toată România, plante perene de calitate pentru proiectul dvs. de amenajare. 

Pentru oferte personalizate, dacă sunteți în căutarea unui anumit produs ce nu se află în oferta noastră curentă pe webshop, vă rugăm să ne transmiteți o solicitare la contact@serecodlea.ro

IMPORTANT: Comanda minimă 2.000 de lei !*

*De ce comanda minimă de 2.000 de lei?

Iată explicația: Pentru a vă putea servi cât mai bine!

Și în domeniul floriculturii este nevoie de o eficientizare maximă a costurilor și a proceselor logistice. Dorim să acordăm atenția adecvată fiecărei comenzi, oferind în același timp calitate, cele mai bune servicii și prețurile corecte. 

Pentru comenzi mai mici, vă rugăm să sprijiniți și să vă adresați florăriilor și magazinelor de specialitate din proximitatea dvs., care au capacitatea și organizarea de a deservi vânzarea la bucată.

Pentru moment, în actualele condiții economice precum și în baza solicitărilor venite din partea clienților, SereCodlea.ro vă stă la dispoziție pentru proiectele dvs. de anvergură medie sau mare, care necesită cantități mai mari de plante, respectiv onorarea unor cerințe speciale (plante de mărimi mari, soiuri speciale, etc.).

În viitor, în funcție de evoluția și cerințele pieței, SereCodlea.ro va lua în considerare revenirea la vânzări ”la bucată”, tip florărie și gardencenter. 

Așa nu:

atentie la plantele depozitate necorespunzator la comercianti

Cu ce ne deosebim de ceilalți furnizori și producători?

Prospețimea și calitatea: Plantele noastre nu zac în depozite sau prin magazine, în condiții neprielnice. Timpul parcurs între momentul pregătirii pentru vânzare și al livrării către dvs. este cât mai scurt posibil. De la producător până la cumpărător (locul de replantare) timpul parcurs trebuie să fie unul optim, astfel încât plantele să nu sufere, ca să vă puteți bucura de ele.

Transport profesional de la sursă până la adresa dvs. :  Ne bazăm pe parteneri cu experiență în domeniul logisticii horticole. Folosim cărucioare și soluții de transport profesionale, astfel încât marfa comandată de dvs. să ajungă în cele mai bune condiții în locul pentru replantare. 

Acces la rețelele europene de furnizori și producători: Fie că plantele provin din producție proprie sau de la partenerii noștri regionali, avem în plus și acces direct la ofertele zilnice din rețelele europene și la bursele olandeze de flori și plante. Astfel putem acoperi, pe lângă oferta curentă, (aproape) orice cerere a dvs. în domeniul furnizării de plante de calitate și proaspete.

Atenția pentru detaliu: Vă oferim cele mai bune soluții la cererea dvs., totul la standardele din industrie și la prețuri corecte. Din momentul lansării de către dvs. a comenzii ferme către SereCodlea.ro, puteți fi convins(ă) că în curând plantele dorite vor ajunge în bună stare la dvs., oriunde în România.

Din oferta noastră curentă,

doar cele mai bune plante pentru gardurile vii din România:

bottom of page