top of page
Condiții de vânzare și livrare


Acești termeni și condiții se aplică tranzacțiilor efectuate pe www.greenhouses-bulgaria.com și/sau www.juliana-bulgaria.com, și/sau www.serecodlea.ro, și/sau www.sere-codlea.ro la achiziționarea de sere și accesorii pentru sere, produse de gradina.

 

 

Condiții de vânzare și de livrare
Pentru SIS suport industrial și servicii srl, este esențial ca clienții noștri să experimenteze o calitate ridicată, atât în ceea ce privește produsele noastre, dar și în procesul de achiziție și livrare. Prin urmare, considerăm că este important să aliniem așteptările, astfel încât clienții să nu se simtă dezamăgiți. În cele ce urmează, am evidențiat anumite aspecte, despre care este bine să știți atunci când cumpărați o seră Juliana.

 

Înainte de livrare
Atunci când cumpărați o seră, o orangerie sau orice altceva care vine direct de la 
depozitul nostru, veți primi un mesaj text de confirmare și/sau un e-mail.
Confirmarea menționează data de livrare preconizată. Atunci când expediem produsul, veți primi un mesaj text și/sau un e-mail, în care se precizează când puteți aștepta livrarea.

 

Livrare
Oferim livrare la adresa dvs. pe șosea. Este important să aveți un loc liber și accesibil unde șoferul să poată descărca si plasa marfa. Livram de obicei cu autoutilitară de 3.5t, sau cu camion mare de 20t. De asemenea, țineți cont de faptul că bunurile sunt grele și nu sunt ușor de mutat după ce sunt descărcate.

Odată ce articolul este primit, este foarte IMPORTANT să verificați cu atenție dacă numărul de cutii primite corespunde cu informațiile din bonul de livrare și dacă acestea au ajuns în stare bună. După descărcare, marfa este responsabilitatea dumneavoastră, a cumpărătorului. Aveți la dispoziție șapte zile pentru a face orice reclamație împotriva transportatorului. Dacă deja la primirea mărfii vă dați seama sau vă așteptați la o avarie datorată transportului, puteți primi marfa și semna documentele de livrare cu o mențiune de rezervă. Vă rugam sa faceți fotografii cu daunele sesizate.

 

Dacă nu sunteți acasă la primirea bunurilor, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil și în timp util înainte de termenul limită, astfel încât să putem face o reclamație împotriva transportatorului. Dacă vă dați seama că lipsesc colete, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact de pe site-urile noastre.

 

Returnarea articolelor
Dacă aveți de gând să returnați părți sau întreaga achiziție, este o condiție prealabilă ca produsul să fie intact, returnat în ambalajul original, precum și faptul că produsul nu a fost niciodată asamblat/montat. Nu puteți returna articole non-standard. Dumneavoastră, în calitate de client, sunteți responsabil pentru returnarea și acoperirea costurilor de expediere a returului.

 

Asamblare
Produsele Juliana sunt furnizate ca fiind cu asamblare proprie din partea clientului (DYI) și toate livrările sunt însoțite de instrucțiuni detaliate de asamblare. Puteți găsi întotdeauna cea mai recentă versiune a tuturor instrucțiunilor noastre de asamblare pe site-urile noastre menționate mai sus. Nu acoperim costurile de montare sau demontare incorectă, manopera, transportul etc. Pe site-urile menționate mai sus veți găsi sfaturi și îndrumări privind montarea și sunteți întotdeauna binevenit să contactați serviciul nostru pentru clienți dacă aveți nevoie de ajutor.

 

Întârzieri
Orice întârziere în livrarea serei dvs. nu vă dă dreptul, în calitate de client, la nicio despăgubire.

 

Daune și defecte
Este important de subliniat faptul că o seră este o construcție cu un singur strat, fără a avea o impermeabilitate si o etanșeitate de 100%. În funcție de condițiile meteorologice, pot exista scurgeri la ferestrele de pe acoperiș, la uși și la îmbinările de pe coamă/colțuri. Vă încurajăm să țineți cont de acest lucru atunci când vă amplasați sera.

 

Garanție
Vă oferim garanția comercială legală obligatorie de 2 ani, iar mai mult decât atât, de la furnizorul original Juliana Drivhuse A/S oferim o garanție de 12 ani pentru serele noastre, cu excepția sticlei și a policarbonatului. Pentru mai multe informații despre acoperirea garanției, consultați instrucțiunile din manual sau pagina de garanție.

 

Vă mulțumim că ați achiziționat un produs Julianade la noi. Vă dorim mulți ani de bucurie!

bottom of page