top of page

HALLS  GARDEN ROOM 12,9 mp

F09891 - Halls Garden Room black  with 3 mm toughened glass (1).jpg

Pavilionul dumneavoastră elegant

 

Noua Halls Garden Room este o versiune actualizată a unei sere tradiționale încercate și testate de mai bine de 60 de ani și oferă o valoare excelentă pentru prețul plătit când vine vorba de dimensiunea generală și de caracteristici inovatoare.

Cadru

Cadrul tradițional al serei adaptat secolului 21 și include mai multă întărire pentru a-l ajuta să facă față vremii mai aspre. Înclinația acoperișului a fost mărită inteligent, nu numai pentru a oferi mai mult volum de aer în seră, ci și pentru a ajuta capacitatea de încărcare cu zăpadă. Creșterea înclinării acoperișului a permis o reproiectare completă a coamei pentru a include un canal în partea de sus pentru creasta decorativă și jgheaburi care oferă acum o capacitate mult îmbunătățită de colectare a apei pentru a capta precipitații valoroase.

 

Sticlă călită prinsă cu capace speciale

Sera Garden Room este furnizată cu sticlă securizată de 3 mm pe toată lungimea geamului; cea mai bună alegere când vine vorba de vitrarea unei sere. Sticla securizată pe toată lungimea elimină suprapunerea normală și, de asemenea, poate rezista mai bine la impacturi cu viteză mare. Dacă se sparge, se sparge în particule mici inofensive, făcând acest produs alegerea ideală într-un mediu orientat spre familie. Capacul special fixează sticla pe toată lungimea ambelor părți ale fiecărui panou, făcând sera mai puternică în condiții de vânt. Oferă, de asemenea, un finisaj superior, cu avantajul suplimentar de a fi mai ușor de curățat.

 

Cleme de sticlă anti-capilare

Clemele de sticlă anti-capilare îmbunătățesc considerabil scurgerea apei de ploaie în jgheaburi; ele elimină, de asemenea, posibilitatea pătrunderii apei prin acțiune capilară în interiorul serei. Datorită designului inteligent, minimizează picăturile interne de condens, permițând condensului care se acumulează în interiorul acoperișului să se scurgă liber pe geamul de sticlă direct în jgheaburi.

 

Imbinare pe colț a jgheabului de recoltare a apei

Prima componentă interioară de colectare a apei de acest fel pentru sere. Acest design inovator vă permite să captați apa din interiorul serei în două locații.

 

Aerisiri

Patru orificii de aerisire pe acoperiș sunt furnizate standard pentru a circula și a evacua volumul imens de aer conținut în această seră mare.

 

Ușile

Ușile duble în stil hangar și designul inovator cu prag scăzut elimină tradiționala trecere peste sau abatere pentru a intra în seră. Sunt incluse ca standard mânerele ușilor de inspirație industrială pentru a asigura o funcționare lină, cu un orificiu de blocare care permite un lacăt.

Seria Garden Room

HALLS GARDEN ROOM 12,9 mp 

DESCRIERE:
 

Latime: 3,9 m.

Lungime: 3,89 m.

Suprafața: 12,9 mp
Înălțime streașină: 1,63 m. *
*Inclusiv 12 cm. fundația

Înălțime creasta: 2,76 m. *
*Inclusiv 12 cm. fundația

Mânere uși cu încuietoare: Da

Ușă glisantă cu funcționare lină: Da
Numar de ferestre : 4  buc.

Material: Aluminiu cu sticlă securizată 

Culoare: negru/verde 
 

Halls Garden Room 11,5 m² - Dimensions (1).PNG

Vezi prețul pe Webshop aici

HALLS GARDEN ROOM 12,9 mp
cu sticlă securizată 3 mm 

 

Nr. articol: F09823

Culoare: verde

F09823 - Halls Garden Room green with 3 mm toughened glass (8).jpg
F09823 - Halls Garden Room green with 3 mm toughened glass (40).jpg
HALLS GARDEN ROOM 12,9 mp
cu sticlă securizată 3 mm 

Nr. articol: F09891

Culoare: neagră

F09891 - Halls Garden Room black  with 3 mm toughened glass (1).jpg
F09891 - Halls Garden Room black  with 3 mm toughened glass (4).png


O seră trebuie să aibă o fundație puternică și stabilă, care este ferm ancorată în pământ. Îți recomandăm să cumperi o fundație originală care constă din profile din oțel tăiate la dimensiune de 12 cm, care sunt asamblate cu console de turnare, pe care apoi le vei putea turna/ancora în pământ. 

Fundația din oțel pentru sera Hall's ATRIUM garantează performanța și planeitatea absolută și oferă astfel o bază perfectă, chiar și pe suprafețe mai moi. 

Având în vedere forma serei, vă recomandăm să achiziționați și această fundație specială pentru a avea trăinicia dorită.

 
Profile din otel galvanizat
Performanță și planeitate garantate
Înălțime: aproximativ 12 cm
Se potrivește cu seră Halls Garden Room
Culoarea neagra

Fundația pentru HALLS GARDEN ROOM
FUNDAȚIA pentru
HALLS GARDEN ROOM 12,9 mp

 

Nr. articol: F06482

Oțel galvanizat negru

F06482 - Base Halls Garden Room Black (1).png

Galerie foto

bottom of page