top of page
GARANȚIE DE 12 ANI
 

Juliana Drivhuse A/S este o companie daneză cu capital privat, înființată în 1963. La Juliana Drivhuse, proiectăm, dezvoltăm și producem serele noastre pe baza principiilor de simplitate, estetică, funcționalitate și calitate. Oferim diferite mărci de sere care conțin fiecare produse cu design și funcționalități unice, a căror trăsătura comună este o corelație bună între calitate și preț.
Toate produsele sunt proiectate și fabricate pentru a rezista mulți ani și formează cadrul
 perfect pentru oameni și viața bună, fie că este vorba în primul rând de cultivarea plantelor sau ca o oază de plăcere în grădină.

De aceea, suntem dispuși să oferim o garanție de 12 ani. Puteți citi declarația de garanție completă aici.

În caz de nevoie, acestea sunt căile dumneavoastră de ajutor și asistență:

Piese de schimb
 

Serele noastre sunt produse de obicei pentru mulți ani și, prin urmare, suntem capabili să livrăm piese de schimb pentru majoritatea modelelor de sere pe care le-am produs de-a lungul timpului.

Dacă aveți nevoie de o piesă de schimb pentru sera dvs., trimiteți o cerere aici  și vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Conformitate
 

Toate serele noastre sunt construite în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Cu toate acestea, în cazul în care întâmpinați probleme, vă rugăm să vă adresați dealerului dumneavoastră sau să depuneți o reclamație aici.

bottom of page