top of page

Sistem solar automat de irigare.​

Sistem solar automat de irigare.​

Tehnologia sistemului de udare automată solară C12L de la Irrigatia, care răspunde la condițiile meteorologice, este alimentată cu energie solară 100% și permite utilizarea apei de ploaie.

Acesta detectează schimbările de vreme și de condiții și ajustează în consecință durata de timp în care udă în timpul ciclului de udare de 3 ore. Astfel, plantele dvs. beneficiază de condiții optime de creștere pe tot parcursul schimbării condițiilor meteorologice.

SOL-C12L este perfect pentru grădinile mici și mijlocii, sere și grădini de zarzavaturi, asigurând udarea a până la 12 ghivece de 20 de litri. Este ideal pentru plante în ghiveci, coșuri suspendate, plante individuale și pentru trasee scurte în straturi supraînălțate. Kitul de irigare asigură că plantele dvs. primesc irigare precisă la rădăcini, reducând la minimum risipa de apă.

SOL-C12L de la Irrigatia este ușor de instalat, fără a fi nevoie de cabluri sau de o conexiune la rețeaua electrică și poate fi alimentat de la un rezervor de apă de grădină sau de la un alt recipient de stocare a apei.

Articol nr.: E05114

bottom of page