top of page
Allux Bjorn Parcel

O cutie poștală care se luminează în întuneric
În colaborare cu designerul Christian Bjørn Allux am creat o nouă serie de cutii poștale cu lumină LED integrată, care se aprinde prin intermediul unui senzor de mișcare. Căsuțele poștale sunt amplasate de obicei în locuri întunecate în care există foarte puțină lumină dinspre casă. Lumina este practică atunci când recuperați pachetele și corespondența după lăsarea întunericului.

În conformitate cu tendința tot mai mare de cumpărături online, clienții cer cutii poștale mai mari, care pot găzdui mult mai mult decât scrisori. Dar, în același timp, își doresc o cutie poștală care să fie frumoasă pentru a fi așezată în fața casei. Partea superioară este ușor înclinată, ceea ce dă o notă de luminozitate, dar în același timp are rolul ca apa de ploaie să se scurgă și să nu poată fi așezate deasupra cutiei poștale resturi sau orice altceva.

Cutia poștală este fabricată din oțel galvanizat acoperit cu pulbere și prevăzută cu încuietoare Ruko, astfel încât pachetele și scrisorile sunt închise în siguranță.

Descriere:
Nr. articol: F47375
Culoare: negru cu față gri

Iluminare: Lampă LED

Închidere moale: Da

Este cutie de ambalaj: Da

Dimensiuni:

Înălțime: 1100 mm.

Lățime: 400 mm.

Adâncime: 365 mm.

Greutate: 17,0 kg.

maaltegninger-2018-22-allux-100_edited_e

Deschiderea pachetului:

Înălțime: 155 mm.

Lățime: 350 mm.

Adâncime: 300 mm.

bottom of page